| RXControl | Downloads

Pontsteiger Amsterdam
November 2016
http://www.pontsteiger.nlDura Vermeer is gestart met het bouwen van de hoogste woontoren in Amsterdam. Met een hoogte van 90 meter is Pontsteiger een nieuw Landmark in Amsterdam op een unieke locatie in de Houthaven.
Renovatie Hoofdgebouw TU Eindhoven
November 2016
De renovatie van het huidige Hoofdgebouw van de TU/e, Atlas genaamd, wordt uitgevoerd door Van Wijnen Zuid B.V.
Transformatie Groene Toren in Eindhoven
November 2016
Onze opdrachtgever Stam en de Koning maakt gebruik van onze P/G lift tijdens de verbouwing.
Duurzame inzetbaarheid bij ANC
March 2016
Met dank aan de subsidie duurzame inzetbaarheid heeft ANC met succes de duurzame inzetbaarheid bij haar medewerkers verhoogd.   
Twitter ANC Platforms & Hoists
January 2016
@ANCPlatforms Kijk voor de laatste nieuwtjes op ons twitter account !
Nieuw project VolkerWessels
January 2016
In opdracht van VolkerWessels gaat ANC Platform & Hoists 2 personen/goederenliften plaatsen bij project Estel. Estel is het voormalig kantoorpand van Hoesch Hoogovens en het alom geprezen kantoor krijgt een 2e leven met de bouw van luxe appartementen, lofts en penthouses.
Bauma 2016
January 2016
In april van dit jaar is het weer tijd voor de grootste bouwbeurs van Europa. De Bauma is van 11 tot 17 april in München en voor meer informatie of voor het aanvragen van gratis toegangsbewijzen kan je terecht op de website http://www.bauma.nl.
Project Space-S
January 2016
Medio februari gaat ANC Platforms & Hoists 2 liften opbouwen voor http://stamendekoning.nl op het project Space-S in Eindhoven. Het betreft liften van Raxtar met een laadvermogen van 1500 kg en een langte van 320 cm.
Welkom bij ANC-RAXTAR tijdens BAUMA 2013!
April 2013
BAUMA 2013 opent zijn deuren op 15 april in München, Duitsland. ANC-RAXTAR nodigt u van harte uit in onze stand in het openluchtgedeelte Zuid F10, stand nummer 1001/2!
Speciale platforms vergemakkelijken laadproces
September 2012
Voor een renovatiebouw project in Delft ontwikkelde ANC-RAXTAR speciale driehoekige platforms in samenwerking met Dura Vermeer.

Pages