| RXControl | Downloads

Welkom bij ANC-RAXTAR tijdens BAUMA 2013!

Een GROOTS EVENEMENT in de bouwmachine-wereld verrijst op dit moment weer uit de steigers! BAUMA 2013 opent zijn deuren op 15 april in München, in Duitsland. De internationale bouwmachinebeurs vindt één keer in de drie jaar plaats en slaagt er iedere editie opnieuw in de meest toonaangevende bouwmachinefabrikanten ter wereld samen te brengen om hun nieuwste producten te presenteren op de 570 000 m2 beursvloer. De organisatoren van Bauma 2013 hopen meer dan 450 000 bezoekers te kunnen verwelkomen, die bezoeken zullen brengen aan meer dan 3000 exposanten.

Uiteraard neem ANC-RAXTAR deel aan BAUMA 2013!

Wij nodigen u dan ook van harte uit in onze stand in het openluchtgedeelte Zuid F10, stand nummer 1001/2, om onder het genot van goed gezelschap en een hapje & drankje met ons van gedachten te wisselen over de meest recente innovaties in onze product range.

Nieuw RAXTAR Transport Platform

RAXTAR lanceert zijn nieuwe heavy duty transport platforms op de BAUMA 2013. Deze krachtige en duurzame transport platforms uit de RX Professional Serie, met hefcapaciteit tot 2500kg op een enkele mast (N.B.: tot 5000kg op een dubbele mast configuratie), zijn extreem robuust, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Dit maakt deze productlijn de ideale verticale oplossing als “Tool of the Trades” voor nieuwbouw, renovatie, steigerwerk, etc. De nieuwe zware reeks RX Transport Platforms kan worden gecombineerd met RAXTAR Personen- & Goederenliften als logistieke totaaloplossing op één enkele mast. 

RAXTAR Flex-Drive System 2.0

Bovendien introduceren wij tijdens de BAUMA show ons nieuwe RX Flex-Drive System 2.0 voor de medium en heavy range RX Personen- & Goederenliften. Dit compleet nieuw ontworpen en gepatenteerde 3D-drive concept vermindert krachtenwerking op tandheugels, masten en geleidingsrollen, wat resulteert in een beduidend rustiger verticale beweging langs de mast. Het nieuwe RX Flex-Drive System 2.0 garandeert hogere efficiëntie en afname van slijtage, waardoor topprestaties van transporten tot 3600 kg bij een snelheid van 92 m/min mogelijk zijn.

Naast bovengenoemde introducties toont ANC-RAXTAR tijdens deze editie van BAUMA de lichte range service liften voor permanente installaties in industriële omgevingen, alsmede een selectie van lichte en modulaire oplossingen voor personen- & goederenliften, transport platforms en goederenliften.

Vragen?

Aarzel dan niet en neem contact op met Mascha Verweij (Customer Services Manager) via +31 (0)88 369 0000 of mascha.verweij@raxtar.com.

 

Details

Bauma 2013 

Datum               15 – 21 april 2013 
Locatie:              Messe München, Messegelände, 81823, München, Duitsland 
Standnr.:            F10 1001/2 
Website:            www.bauma.de

 

Heel graag tot ziens in München van 15 t/m 21 april 2013!